DEĞERLİ HASTA VE HASTA YAKINLARIMIZ

Her zaman kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı amaçlayan, Medilife Sağlık Grubuna Hoşgeldiniz. Amacımız sizlere yüksek standartlardaki sağlık hizmetini uzman ellerde son teknolojik imkânlar ile sunmak, tedaviniz süresince rahat etmenizi sağlamaktadır.
Anneler ve Bebekler
Kadınların hayattaki en özel deneyimlerinden biri olan gebelik sürecinin tamamı Uzman Hekimlerimiz kontrolünde takip edilmektedir. Doğum öncesi 32. Haftadan itibaren ve doğum sonrası, annelere konusunda uzman hemşirelerimiz emzirme danışmanlığıve ilk bebek bakımı hakkında eğitimler de vermektedirler.

Hastanemizde Doğan Bebeklerimiz İçin
Bebek hemşirelerimiz bebeğinizin bakımını gereken hijyen kurallarına uygun olarak sunacaktır. Emzirme ve anne sütünün faydaları konusunda bebek hemşirelerimiz tarafından bilgilendirileceksiniz.

En özel gününüzün belgesi olan doğum belgenizi almayı unutmayınız.

Kurumumuzda süt sağma makinesi bulunmaktadır. İhtiyaç durumunda bebek hemşiremize ulaşıp makineyi temin edebilirsiniz. Süt çekme işlemi ücretlidir.

Anne adaylarına gebelik ve doğum süreci ile ilgili bilgilerin verildiği,  Doğuma Hazırlık Eğitimlerimiz için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Instagram sayfamız instagram/medilifesg
Facebook sayfamız facebook/medilifesg