HASTANELERİMİZ

MEDİLİFE ÇAPA

İstanbul'un merkezi Fatih'te yer alan Medilife Çapa Hastanesi, nitelikli ameliyatların, ileri laboratuvar ve radyolojik tetkiklerin yapılabildiği, "Butik Hastane" niteliğinde olup, 2008 yılından beri Medilife Sağlık Grubu bünyesinde yer almaktadır.
Kapalı Alan
2500 m²
Kapalı Alan
Ameliyathane
2
Ameliyathane
Doğumhane
1
Doğumhane
Yenidoğan Küvözü
6
Yenidoğan Küvözü
Yoğun Bakım Yatağı
2
Yoğun Bakım Yatağı
Yatak
26
Yatak
HASTANEMİZE TOPLU TAŞIMA İLE KOLAYCA ULAŞABİLİRSİNİZ.

TOPLU TAŞIMA İLE ULAŞIM

Medilife Çapa Hastanemiz, Çapa Şehremini Tramvay durağı karşısında yer almaktadır. Şehir dışından gelecek hastalarımız İstanbul Havalimanından 12 numaralı Havaist otobüsü ile hastanemize ulaşabilirler.

İstanbul Otogarından hastanemize ulaşmak için otogar içerisinde yer alan metro ile Davutpaşa istasyonunda inip, 92B otobüsüne binerek İstanbul Tıp Fakültesi durağında inebilirsiniz. Medilife Çapa Hastanesi durağın karşısında yer almaktadır.
HASTANEMİZ, ÖNGÖRÜLEN TÜM KALİTE STANDARTLARINI EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE UYGULAMAKTADIR.

SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIKTA KALİTE STANDARTLARI

Sağlıkta Kalite Standartları, Türkiye’de hizmet sunan tüm sağlık kurum ve kuruluşları için hedeflenen kalite düzeyini ortaya koymak ve uygulamaya yönelik rehberlik etmek amacıyla geliştirilmiştir.

Hastanemiz, öngörülen tüm kalite standartlarını eksiksiz bir şekilde uygulamaktadır. Ayrıca Sağlık Bakanlığı değerlendiricileri tarafından düzenli olarak değerlendirilmektedir.

Kalite Yönetim Birimi Çalışmaları için tıklayın.