EVİNİZDEN ÇIKMADAN BU HİZMETİ ALMAK ÇOK KOLAY.

ONLİNE DOKTOR GÖRÜŞMELERİ

Tüm dünyada etkisini gösteren Koronavirüs salgını sonrasında; hastaneye gelmek yerine “Görüntülü Görüşme” ile sağlık hizmeti almayı tercih eden kişiler için Dermatoloji (Cildiye), Psikolog, Diyetisyen branşlarında online olarak görüntülü görüşme hizmeti sunulmaktadır.

Medilife Hastanelerinde görev yapan Dermatoloji, Psikolog ve Diyetisyenlerimiz, talep eden kişilere online görüntülü görüşmeler ile hizmet vermeye devam ediyor. Evinizden çıkmadan bu hizmeti almak çok kolay.

 

Peki sistem nasıl çalışıyor?

1. Öncelikle görüntülü görüşme yaparak hizmet alabilmeniz için Skype hesabınızın olması gerekiyor. Cep telefonunuzdan kullanabileceğiniz gibi bilgisayardan kullanacaksanız web kameranız ile görüntülü görüşme yapabilirsiniz. (Skype programını akıllı cep telefonunuza indireceğiniz uygulaması ile de kullanabilirsiniz.)

2. Hizmet almak için sosyal medya hesaplarımızdan (MedilifeSG Instagram hesabımız, MedilifeSG Facebook hesabımız) veya 02128668080 numaramızdan başvurabilirsiniz.

3. Hizmet almak istediğiniz uzmanımız için Çağrı Merkezimizin size vereceği IBAN numarasına muayene ücretini havale yapmanız gerekmektedir.

4. Havale yapıldıktan sonra randevunuz ayarlanacak ve size online görüşme için gün ve saat bilgisi verilecektir.

 5. Belirlenen gün ve saatte Skype uygulaması üzerinden uzmanlarımızla görüşebileceksiniz.

 
GÖRÜNTÜLÜ DOKTOR GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER

SIK SORULAN SORULAR

Hangi branşlarda online hizmet alınabiliyor?
Dematoloji (Cildiye), Psikolog ve Diyetisyen branşlarımızda Online Görüntülü Görüşme hizmeti verilmektedir.
Online görüntülü görüşme nasıl yapılıyor?
Online görüntülü görüşme Skype programı üzerinden sağlanıyor. Cep telefonunuzdan kullanabileceğiniz gibi, bilgisayarınızda web kamerası ile görüntülü online görüşme yapabilirsiniz. (Skype programını akıllı cep telefonunuza indirebilirsiniz.)
Muayene ücretini nasıl ödeyebilirim?
Başvurunuz üzerine çağrı merkezimiz sizi arayacak. Muayene ücretini size vereceğimiz IBAN numarasına havale yapabilirsiniz.
Görüşme gün ve saati nasıl belirlenecek?
Muayene ücreti havale edildikten sonra Çağrı Merkezimiz randevunuzu ayarlayacak ve size online görüşme için gün ve saat bilgisi verecektir. Belirlenen gün ve saatte Skype uygulaması üzerinden uzmanlarımızla görüşebilirsiniz. Görüşme zamanından 15 dakika önce hazır olmanızı öneririz.
Görüşme zamanında hazır olmazsak ne olur?
Belirlenen gün ve saatte sizi Skype uygulaması üzerinden arayacağız. Aramaya cevap verilmemesi durumunda görüşme hakkı kaybedilir. 
Hangi uzmanlardan online hizmet alabiliriz?
Online hizmet alabileceğiniz uzmanlarımız,
Dermatoloji Uzm. Dr. Ahmet BERK
Dermatoloji Uzm. Dr. Aylin KUYUMCUBAŞI
Uzm. Klinik Psikolog Ezgi ÖZKAN
Klinik Psikolog Nurdan GÜNDOĞDU
Uzm. Klinik Psikolog Cansu ABALI
Diyetisyen Nurten TEKİN
Diyetisyen Elif ZEREK
Diyetisyen Burcu KIRBAÇ 
Nasıl başvurabilirim?
Hizmet almak için aşağıdaki formumuzu doldurabilir, sosyal medya hesaplarımıza (instagram , facebook) mesaj atabilir veya 02128668080 arayabilirsiniz.
Özel Sağlık Sigortası kapsamına giriyor mu?
Online Görüşme Hizmetleri, özel sağlık sigortası veya SGK kapsamına girmemektedir.
Görüşme süresi ne kadar?
Online Görüşme süresi, hastanemizde yüz yüze yapılan görüşme ile aynıdır.
Görüşme sonrası aynı numarayı arayabilir miyiz?
Online Görüntülü Görüşme için kullanılan numara sadece belirlenen gün ve saatte kullanıma açık olup, diğer zamanlar kullanılmamaktadır. Yeni randevu veya detaylı bilgi için 02128668080 arayabilirsiniz.

ONLİNE DOKTOR GÖRÜŞMELERİ RANDEVUSU İÇİN FORMU DOLDURUN.