HASTANEMİZDE 24 SAAT ÖRNEK VEREBİLİRSİNİZ.

KORONAVİRÜS TESTİ NASIL YAPILIR?

Koronavirüs (COVID19) hastalığının belirlenmesinde kullanılan PCR Testi, Medilife Hastaneleri'nde yapılmaktadır. Koronavirüs PCR testi sonucu, Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilen laboratuvarımızda yüksek güvenilirlikle ortalama 7-8 saatte açıklanmaktadır. Randevu almadan 7 gün 24 saat hastanelerimize gelip örnek verebilirsiniz.

Covid19 testi sonucu web sitemizdeki Çevrimiçi Sonuçlar sayfamızda ve E-Nabız uygulamasında gözükmektedir.

Personel sayısı 20 ve üzeri olan firmalarda toplu numune alımı yapılmaktadır. Detaylı bilgi için sayfanın altındaki formu doldurabilir veya 02128668080 arayabilirsiniz.

Yurtdışına gideceklerden (Almanya, Hollanda, vb) PCR testi sonucu istenmektedir. PCR testi isteyen ülkelerin listesini görmek için THY veya Pegasus Hava Yollarının web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Hastanelerimizden yurtdışına gidiş için uçuş raporu alabilirsiniz.
COVID19 PCR TESTİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER
PCR TESTİ NEDİR?
PCR (Polymerase Chain Reaction) Testi Koronavirüs (Covid19) hastalığının varlığının belirlenmesinde kullanılan testtir. 
COVID19 PCR TESTİ NASIL YAPILIR?
Medilife Hastaneleri'ndeki PCR Numune Alma birimlerinde, ince ve uzun pamuklu bir çubuk yardımıyla test yaptıracak kişinin boğaz arkasından (orofaringeal) ve burnun arkasından (nazofarengeal) sürüntü örneği alınır. Alınan örnek Sağlık Bakanlığı tarafından  yetkilendirilen Medilife laboratuvarında değerlendirilerek Covid19 etkeni SARS-CoV-2 virüsünün hastada olup olmadığı belirlenir.
COVID19 PCR TESTİ GÜVENİLİR Mİ?
Laboratuvarımızda çift gen olarak %95 güvenilirlikle değerlendirilir. 
COVID19 PCR TESTİ SONUCU NE KADAR SÜREDE ÇIKAR?
Medilife Beylikdüzü Hastanesi'nde yaptırılan PCR Testi sonucu ortalama 7-8 saatte çıkmakta olup, Çevrimiçi Sonuçlar sayfamızda ve E-nabız uygulamasında gözükmektedir.
PCR TESTİ YAPTIRMAK İÇİN NELER YAPILMALI?
Randevu almanıza gerek olmadan hastanelerimize istediğiniz saatte gelip örnek verebilirsiniz. 24 saat hizmet verilmektedir.  
YURTDIŞINA GİDECEKLER İÇİN PCR TESTİ YAPILIYOR MU?
Yurtdışına gidecekler için pek çok ülke PCR testi sonucu istemektedir. Örneğin Almanya'ya gidecek yolculardan son 48 saat içinde alınmış negatif PCR test sonucu istenmektedir. Aksi halde yolcu uçağa alınmamaktadır. Hastanelerimizde yurtdışı seyahati için PCR testi yapılmakta ve uçuş raporu verilmektedir.
KORONAVİRÜS TESTİ HANGİ HASTANELERDE YAPILIYOR?
Koronavirüs PCR testi belirli devlet hastanelerinde ve Sağlık Bakanlığı'nın yetkilendirme verdiği özel hastanelerde yapılmaktadır. Medilife Beylikdüzü Hastanesi PCR testi yapan özel hastaneler arasındadır.
KORONAVİRÜS PCR TESTİ FİYATI NE KADAR?
Covid19 PCR testi ücreti Medilife Hastaneleri'nde Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği ücretin altındadır. Detaylı bilgi için 02128668080 arayabilirsiniz.
FİRMALARDAN TOPLU NUMUNE ALIMI YAPILIYOR MU?
Firmalardan (20 ve üzeri personeli olan) toplu numune alımı yapılmaktadır. Detaylı bilgi için 02128668080 arayabilirsiniz.
HASTALIĞI DAHA ÖNCE GEÇİRİP GEÇİRMEDİĞİNİZİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

HASTANELERİMİZDE ANTİKOR TESTİ DE YAPILMAKTADIR.

FİRMALARDAN TOPLU NUMUNE ALINMASI HAKKINDA BİLGİ İÇİN FORMU DOLDURUN.

SİZE EN YAKIN HASTANEMİZ
Size en yakın hastanelerimizi görmek için lütfen bir bölge seçin.