SİZ MİSAFİRLERİMİZ, HASTALARIMIZ VE TÜM  ÇALIŞANLARIMIZ İLE 20. YILIMIZDA İSTİKRARLA HİZMETE DEVAM ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ.

MEDİLİFE SAĞLIK GRUBU 20 YAŞINDA…

2001 yılında Beylikdüzü’nde hizmet vermeye başlayarak; sağlık sorunlarının çözümünde ilk tercih edilen, güzide ve itibarlı bir sağlık müessesesi olma hedefiyle yola çıktık. Siz misafirlerimiz, hastalarımız ve tüm  çalışanlarımız ile 20. Yılımızda istikrarla hizmete devam etmenin gururunu yaşıyoruz.

Tecrübeli hekimlerimiz, nitelikli sağlık personeli kadromuzla; hastanemize başvuran herkesin tedavi, bakım ve koruyucu sağlık hizmeti ihtiyaçlarını ‘Medilife Kalitesi’ ile sunmaya devam ediyoruz. Tıbbi uygulamalarda etik değerlere bağlı, hasta haklarına saygılı, din, dil, ırk ve cinsiyet gözetmeksizin, tıp teknolojisindeki yenilikleri takip ederek; kaliteli hizmet sunmak misyonumuzu kararlı şekilde sürdürmeye devam ediyoruz.

Cerrahi Tıp Merkezi olarak başladığımız yolculuğumuzda, yirmi yılın sonunda Beylikdüzü ve Çapa’daki 2 tam teşekküllü hastane, Çapa Tomoçek Görüntüleme Merkezi, Medilife Beylikdüzü Estetik Merkezi, ve  Medilife Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile hastalarımıza sağlık alanında birçok hizmeti sunuyoruz.

“Doğru Teşhis, Doğru Tedavi,  Doğru Hizmet, Doğru Fiyat” ilkelerimize bağlı kalarak milyonlarca insana sağlık hizmeti sunmayı başardık . Bu başarıya ulaşmamızda katkısı olan sağlık çalışanlarımıza ve hayatlarına dokunduğumuz, sağlıklarına kavuşmak için bizi tercih eden yerli ve yabancı tüm hastalarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Medilife Sağlık Grubu olarak, 20 yıllık tecrübemizle sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için yanınızda olmaya devam edeceğiz.