Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul da kanserde erken teşhisin öneminin vurgulandığı videoya destek verdiler.

TÜRKİYE’DE HER GÜN YAKLAŞIK 450 KİŞİYE KANSER TEŞHİSİ KONULUYOR!

Medikal Direktör Prof. Dr. Reşat Özaras, “Türkiye’de her gün yaklaşık 450 kişiye kanser teşhisi konulduğunu belirterek; düzenli kontroller ve sağlıklı yaşam için alacağınız bazı kararlar ile kanserden korunmak veya erken teşhis ile tedavi şansını arttırmak elinizde.” diye belirtti.

Prof. Dr. Reşat Özaras, açıklamasına şöyle devam etti: “Türkiye’de en çok görülen kanser türleri erkeklerde sırasıyla, akciğer, prostat, kolorektal, mesane ve mide; kadınlarda ise sırasıyla, meme, tiroid, kolorektal, uterus korpusu kanserleridir. Yaptığımız çalışmalar ile kanserde erken teşhisin önemini vurgulayarak toplumda farkındalık oluşturmaya gayret ediyoruz. Bu konuda Umut Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul da çalışmalarımıza destek verdiler.”

Medilife Sağlık Grubu Hakkında:

Medilife Sağlık Grubu, Beylikdüzü ve Çapa’da olmak üzere iki hastane ile 21 yıldır sağlık hizmeti vermektedir. Medilife Beylikdüzü,  grubun ilk hastanesi olarak bölgesinde 2001 yılında hizmete girmiş ve tam donanımlı genel bir hastane olarak hizmet vermektedir. Medilife Çapa Hastanesi, İstanbul şehir merkezinde 2008 yılından bu yana hizmet vermektedir. Medilife Sağlık Grubu’na bağlı Çapa’da Tomoçek Görüntüleme Merkezi ile Beylikdüzü’nde Medilife Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Medilife Estetik Merkezi de bulunmaktadır.